Maklumat Pakej Lengkap Perniagaan Internet (PLPI)

  • Pakej ini adalah dalam bentuk DVD dan untuk di lihat menggunakan komputer.
  • Komputer anda perlu menggunakan Sistem Operasi Windows 98,Me,XP, Vista atau Windows7.
  • Kesemua Ebook, Video Tutorial, Software, Script, Grafik, dan Template telah terkandung di dalam 1 unit DVD Interaktif ini. Anda akan menerima 1 unit DVD dengan pembelian ini.
  • Pakej ini hanya boleh digunakan/didaftarkan pada 1 buah komputer sahaja.

Soalan Lazim

Pakej Lengkap Perniagaan Internet adalah dalam format DVD. Segala Ebook, Video Tutorial, Software dan Template yang diterangkan pada laman web ini telah dimuatkan didalam sebuah DVD. Anda akan menerima DVD ini apabila anda membuat pembelian PLPI.


Ebook 8 Langkah Membina Perniagaan Internet Cemerlang dan juga Video Tutorial (9 module) disediakan dalam format ebook interaktif (bukan format pdf seperti kebiasaan ebook). Format ini lebih mudah dan terkini kerana ia memudahkan anda untuk membaca kandungan dan memilih video tutorial yang berkaitan. Ia seperti anda melayari laman web dimana anda klik pada link tertentu untuk melihat kandungan/video yang tertentu.


Pakej ini mempunyai hakcipta dan adalah untuk kegunaan sendiri sahaja. Anda tidak dibenarkan menyalin atau berkongsi pakej ini dengan pihak lain.

PLPI hanya merupakan panduan untuk membina perniagaan internet sebenar dan panduan pembinaan laman web perniagaan. Ia ibarat anda menghadiri kursus perniagaan sahaja dan kemudian anda perlu menyediakan modal untuk perniagaan anda. Namun usah risau kerana untuk memulakan perniagaan internet anda tidak memerlukan modal yang besar. Anda hanya memerlukan kurang dari RM200 untuk membina sebuah laman web perniagaan (kos nama domain dan hosting)

Sila lihat di bahagian pembelian.

Terimakasih atas pembelian anda. Pertama sila pastikan anda telah mengisi borang pesanan (klik disini). Kedua sila beri masa untuk pakej sampai kepada anda.  Kami menggunakan perkhidmatan pos express untuk penghantaran.  Kebiasaannya pakej akan sampai kepada anda dalam masa 2 hingga 3 hari bekerja dari tarikh pembelian anda disahkan. Namun mungkin terdapat kelewatan oleh sebab-sebab lain. Sekiranya anda masih tidak terima pakej dalam masa 4 hari, sila hubungi kami dengan mengisikan borang pertanyaan.

Monakas.Com

Pakej Lengkap Perniagaan Internet merupakan panduan lengkap untuk memulakan perniagaan internet anda.

Maklumat lanjut

Connect

If you like to stay updated with all our latest news please enter your e-mail address here